HTML

Beltenyészet

Az egyszeri ember kapcsolata a tudatmódosító szerekkel, hatása tudatára és környezetére.

Friss topikok

  • manfred85: sziasztok! Azt kérdezném, meddig tart egy ilyen "betépett állapot"?? hány napig? És vna hogy egy... (2011.11.02. 16:28) Kázmér Válaszol

Linkblog

Archívum

Definíció és Utópia

Derien 2010.04.14. 23:20

Jól megfigyelhető, hogy a kokain milyen mértékben rombolja le a megszerzett tudást is.  Ha közelebbről megnézzük 30-40 év közötti középkorú kísérleti alanyainkat, megfigyelhetjük rajtuk utoljára óvodás korban fellépő barát-nem barát effektust, ujjal mutogatást.

Furcsa, emberek hogy dobálóznak olyan nagy szavakkal, mint „testvér” vagy „család”, miközben a szó definícióját ily mértékű homály fedi tudatukban. A volt az egyetlen, akit családtagnak akartak, de ő nem fogadta el. Talán pontosan azért, mert a többiekkel ellentétben A-nak egyedülálló anyaként kellett jelenteni egy fejlődő gyermek számára mindazt, amit a legszorosabb összetartozás szimbolizálhat két ember között. A család szó teljes megszentségtelenítését jelenti számára egy drogos, elmeháborodott közösségre ráakasztani ezt az ünnepélyes megnevezést. Mit tud egy ilyen egymást rendszeresen megvető, néha visszafogadó, saját tagjait annak háta mögött kiveséző csürhe az igazi összetartozástól? Pótolható és lecserélhető szereplők jogosultsági küzdelme partiarcországban.  Úgy bámulják az asztalon a kupac kólát, mint a jósnő a kristálygömbjét, várva a választ az élet nagy kérdéseire. Eszembe jut erről egy film: Galaxis Útikalauz Stopposoknak. Hát a válasz itt is: 42. Ha sorsot választhatnék nekik, kasztráltatnám (hogy ne tudjanak szaporodni), majd odaköltöztetném őket a szigetre, bevetném a kihasználatlan mezőgazdasági területeket az országban kokacserjével és biztosítanám nekik a folyamatos töltést, hogy meggyorsitsam választott életútjukat. Nekik is pompás megoldás lehetne, egész nap elnevetgélhetnének, hogy előző nap is mennyire szétvágták magukat, nekünk meg még jobb! Ne itt hasaljon el a társadalom fejlődéséne! Gondold csak el! Nem arra pocsékolná az állam a befizetett tb hozzájárulást, hogy ezeket a saját maguk által leamortizálódott ideg- és hormonbetegeket kezelje, hanem fejleszthetnénk korházainkat. Nem kéne a gyermekeink félteni tőlük tinikorban, ha szórakozni engedjük őket, nem lassítanák a gazdasági fellendülést, nem vonnának ki pénz a piacról. És ami a legszebb: önként, dalolva bevonulnának a drogparadicsomba.

 

 

 

Címkék: család anya kokain testvér megszentségtelenítés partiarc kokainfüggő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://derien.blog.hu/api/trackback/id/tr111922250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása