HTML

Beltenyészet

Az egyszeri ember kapcsolata a tudatmódosító szerekkel, hatása tudatára és környezetére.

Friss topikok

  • manfred85: sziasztok! Azt kérdezném, meddig tart egy ilyen "betépett állapot"?? hány napig? És vna hogy egy... (2011.11.02. 16:28) Kázmér Válaszol

Linkblog

Archívum

A köpönyeg forgatása

Derien 2010.04.13. 18:58

B-t  meglehetősen vonzotta a családi kör, minden lehetőséget megragadott, hogy teljes jogú családtagnak tekintsék, és ezért bármit képes is volt megtenni. Természetesen ez nem volt könnyű feladat, hisz K szavait idézve: "Jó, jó, de mégiscsak egy kurva".

 Ezt a meglátását több ízben hangoztatta, K ugyanis rühellte a kurvákat. Valami régi nyűgje volt évekkel azelőtti ex csajával, aki táncos lánynak adta ki magát, aztán jól beszopatta, mert egy pizzériában dolgozott Olaszországban. Mindenesetre bőven el volt látva előítéletekkel B iránt. Egy balatoni kiruccanás alkalmával halálra szekálta C-t, amiért belehabarodott egy prostiba. Azon a bulin még mellette volt exmenyasszonya A is, és annak barátnője Zs, akik nem igazán találták viccesnek a témát, de azért kerekedett a szemük a megnyilvánulásain. Lényeg a lényeg: K már látatlanból pocskondiázta B-t.

Na, azért B-t sem kell félteni!  Amíg együtt laktak hármacskán C-vel és K-val, az idő tájt rendszeresen kapcsolatot tartott K exmenyasszonyával, mely beszélgetések során bebizonyította, hogy mennyire tudja keverni a kakit.Igen, szemlátomást adódtak problémák. B megpróbálta C-t bekeríteni a tyúkanyó effektussal, és szemlátomást értetlenül állt a sikertelenség előtt. Ilyenkor felkereste A-t, hogy kikérje véleményét.Szó mi szó, B és K nexusát nem lebegte körbe a kölcsönös szimpátia glóriája. És mivel B-nek meglehetősen terjedelmes megfelelési kényszere volt, így minden alkalmat megragadott, hogy A-nak is csontig benyaljon, és 2 perc múlva K-nak is. Igyekezett mindig kontaktban maradni mindenkivel, s minden nézőpontjában igazat adni mindannyiójuknak. És mielőtt rányomnánk oly könnyen a felszabadító „skizo” bélyeget… NEM! Ez nem skizofrénia, ez féregség. Tekintve, hogy a mai napon már egymás testvéreiként vannak megjelölve közösségi portáljuk adatlapján.

Címkék: család kokain testvér beltenyészet drogfüggők köpönyeg forgató

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://derien.blog.hu/api/trackback/id/tr701918492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása