HTML

Beltenyészet

Az egyszeri ember kapcsolata a tudatmódosító szerekkel, hatása tudatára és környezetére.

Friss topikok

  • manfred85: sziasztok! Azt kérdezném, meddig tart egy ilyen "betépett állapot"?? hány napig? És vna hogy egy... (2011.11.02. 16:28) Kázmér Válaszol

Linkblog

Archívum

Blame

Derien 2010.04.14. 23:14

Üresség, magány, szégyen, fáradság, kimerültség, gyengeség, depresszió. A kokain másnapi melléktermékei. Visszamarad, mint a kávé alján a zacc. A lélek segélykiáltása, védekezése, láncra verése ellen. Emberek, kik fogékonyak a belső hangra, és mások, akik csak monoton kopácsolásnak hallják azt is, mint ahogyan a kártyát élesen a tálcának csapják. Ha valaki kedves a szívűnknek, és látjuk pusztulásának fehér rögökkel kirakott útját, de eljutunk arra a szintre, hogy a segítő kezet csupán korlátozásnak érzékeli, el kell engednünk a kezét. Ilyenkor a drogos választ, és zömében mindig az anyagot. Ezt max elfogadod és felépítesz egy szép, új életet nélküle, vagy feláldozod magad a zacskóhordozójaként, ugyanis a kokszosok egyedül nem tudnak szívni. A döntés csak első pillantásra tűnik nehéznek. Először senkiházinak érzed magad, hogy cserbenhagytál egy mentálisan retardált, beteg embert. De ha elég ideig nyomod a víz alá magadban ezt a buzeráló érzést, akkor egy reggel felkelsz, mosolyogva engedsz fényt a szobába, és rádöbbensz, hogy visszakaptad az életed.  Megérted, hogy az az ember, akinek lelkéért küzdöttél hosszú időn át, csupán felhasznált téged lelkiismeret furdalásának csillapítására. Már nem úgy fogod érezni, hogy bajban hagytad azt a szerencsétlen flótást, hanem úgy, hogy Te voltál kurva nagy pácban, és közben észre sem vetted, mert csak a másik megsegítése lebegett szemed előtt. Hálát adsz a jó Istennek, hogy visszafogadott kegyeibe, s megszabadított a gonosztól. Egy kokainfüggőnek ugyanis teljesen mindegy kivel él együtt, csak az illető is fogyasszon vele, amíg neki kedve tartja. A legigénytelenebbik faj érzelmi szempontból. Hiába teszel érte bármit, soha nem fog rád emlékezni, épp oly gyorsan illan el egy nagy gonddal, szeretettel, megbecsüléssel és odafigyeléssel felépített kapcsolat emléke, mint reggelre a bűvös por varázsa. Értetlenül állsz majd a jövőbeli  események előtt, hogy vajon miért tekint téged a legfőbb ellenségének, miközben soha senki nem tett annyit érte párkapcsolati szinten, mint Te.  Holott neked állna jogodban megvetni őt, amiért lopta a drága idődet. De csak magadat okolhatod később, hogy nem hagytál nyomot a lelkében, mert buta voltál, hogy azt hitted egy pillanatra is fontosabb szerepet tölthetsz be az életében, mint a kokain.

Címkék: drog depresszió lélek megbecsülés kokainfüggő igénytelen faj

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://derien.blog.hu/api/trackback/id/tr521922233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása