HTML

Beltenyészet

Az egyszeri ember kapcsolata a tudatmódosító szerekkel, hatása tudatára és környezetére.

Friss topikok

  • manfred85: sziasztok! Azt kérdezném, meddig tart egy ilyen "betépett állapot"?? hány napig? És vna hogy egy... (2011.11.02. 16:28) Kázmér Válaszol

Linkblog

Archívum

Local heroes

Derien 2010.04.13. 17:27

Történetünk főhősei esettanulmányok. Előfordulási helyüket tekintve egyre terjeszkedő népességszaporulatról beszélhetünk, mégis a szigetlakó fajhoz sorolhatjuk egyedeiket. Tévképzeteik határtalan mértékének ékes bizonyítéka, hogy a Család © -nak nevezik magukat, pedig közös vonásuk csupán egy dologban merül ki: mind-mind kokainfüggők. A bagázs tagjai nem teljes mértékben állandóak, csak a klinikai esetek tartoznak ide. De hosszú story lesz, azt hiszem "húzzunk" bele!

 Legnagyobb vezéregyéniségük: C. Mottója lehetne talán: "Vasárnap ne ölj, ne lopj, ne csalj, mindenre elegendő hat nap". Hetedik nap Isten is megpihent. Egy esetben szemtanúja voltam, hogy a tévéjét is zálogba adta, melynek mesterien kiképzett helye van nappalijában, csakhogy le ne maradjon egy hétvégéről.


 A Család © legújabb tagja B. B  nem túlkomplikált lélek, mondhatni egyszerű, mint egy szög, de a szögnek legalább van valami funkciója. Neki még az sem volt. Szóval inkább hasonlított egy botra, amit csak rádobsz a tűzre és úgy ég. B telefonhívásra csatlakozott a brigádhoz először. Tekintve, hogy egy call girl-ről beszélünk, ez nem oly meglepő. C-vel hancúrozott egy ideig, előbb pénzért, később ingyen. Még később a Család © többi tagját is kezelésbe vette. Mondhatni szájról szájra terjedt. Ellentétben C-vel, B nem vérbeli kokszos még, de minden esélye megvan a címre. Divatból kezdett el tolni, meg azért, mert C-t jó partinak találta, szerette volna megfogni magának. De mivel egy függővel nem lehet mit kezdeni, dugába dőlt együgyű terve. Vagy mentálisan retardált elmével van dolgunk, vagy egyszerűen tényleg csak motorikus funkciókra alkalmas.

 

Éldegéltek kettecskén, mígnem betoppant életükbe K a menthetetlen drogos, akit aktuális menyasszonya két év gardirozás után egyik napról a másikra kirakott, mert meglátása szerint K-nak súlyos problémái voltak a szociális interakcióival (Kicsit lassú volt a felfedezés, de jobb későn, mint soha). Szerette volna megmenteni szerencsétlen K-t a kárhozattól, de az nem volt hajlandó elvonóra menni. Mottója lehetne: "Nem vagyok függő, akkor szokok le, amikor akarok". Persze K-nak eszébe sem volt leszokni, viszont kész lett volna hazudni a szent cél érdekében, hogy visszakapja menyasszonyát. De a lány ekkor már nem akarta őt. Szóval mit volt, mit tenni: maradt élettársnak B és C.

 

De a szakításnak is megvannak a maga előnyei! Újra képbe kerülhetett S, akit K önként száműzött jó ideje, mikor exmenyasszonya (nevezzük A-nak) beszámolt arról, hogy S bepróbálkozott nála. S hiányát akkoriban nem igazán érezte át a Család ©, mert  szerintük ő amolyan ingyenélő volt. Mindig ott bulizott, ahol épp akadt kóla tarcsiban. Általában K-nál. Szóval az együtt elfogyasztott mennyiség jelképeként testvéreknek is nyilvánították egymást.

 

B, C és K szomszédjában lakott G. Aki inkább alkoholista volt ugyan, mint kokainfüggő, de  a világért sem lógna ki a szent kötelékből, ezért mindig társuk volt a bajban. Bár sokszor irigysége vezérelte inkább a szent CD tok felé, mintsem szabad akarata. G szülei valószínűleg sejthették fiuk cseppet sem új keletű hobbiját, és a segítő kéz nyújtása részükről abban nyilvánult meg, hogy minden családi programot vasárnap délelőttre szerveztek. Meglátásom szerint bravúros húzás! Így G már idejekorán befeszülhetett a műintézményben, hogy leléphessen, és így valamelyest megóvhatták egy szem gyermeküket a lezülléstől.

 És ne feledkezzünk meg a látens homoszexuális dealerükről sem! D már olyan jóképűre szívta magát, hogy párkapcsolati igényei a csajokkal szemben az eget verdesték. Mindig tuti volt az anyag, és a Család © már törzsvásárlói kártyát is kapott, amely 15% kedvezményre, vagy akár hitelre is jogosította őket. Sőt átutalással és csekkel is fizethettek nála. Naná, hisz nem kevés zsetont hoztak a konyhára.

 

Personal message: Ezúton szeretnék üzenni alvó sejtünknek, hogy kitartás! Mi is legalább olyan jót mulatunk a kibontakozó félben lévő sztorin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: barátok család drogos beltenyészet főhős kokainfüggők

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://derien.blog.hu/api/trackback/id/tr21918207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása